Beschrijving

Per 1 januari 2024 komt er een nieuw profiel voor de BLCN Leefstijlcoach. Dit is voor ons allemaal een belangrijk document. Het profiel is de basis voor ons werk, onze profilering, het laat zien waar we voor staan als BLCN leefstijlcoach. De grootste verandering ten opzichte van het huidige profiel is dat we veel explicieter maken dat het realiseren van gedragsverandering onze core business is. Uiteraard op het gebied van leefstijl. En dat de we hierbij de fysieke en sociale omgeving meenemen.

We hebben de 1e versie met een aantal leden  van onze leden voor de zomervakantie besproken, het concept herschreven en vervolgens  met verschillende stakeholders besproken. We zijn nu nog in gesprek met de GLI eigenaren en de opleiders, en zullen hun feedback verwerken om vervolgens het nieuwste (en laatste) concept met jullie als onze leden te bespreken.

Graag ontvangen we opnieuw input op het concept profiel. Het profiel zal in de ALV van 29 november worden vastgesteld. Wijzigingen zijn dan niet meer mogelijk. Dus wil je meepraten, grijp dan je kans en doe het nu, je bent heel welkom! De sessie is 12 oktober om 13 uur, online.

Het profiel volgt zsm op deze pagina. Wil je zeker weten dat je hem ontvangt? Stuur dan een mail naar info@blcn.nl ovv bijeenkomst 12 oktober, dan mailen we je hem toe zodra hij af is.

 

Countdown
  • 13

    Dagen
  • 13

    Uren
  • 37

    Minuten