BLCN Lidmaatschap

Wil je lid worden van de beroepsvereniging voor leefstijlcoaches in Nederland? Dat kan natuurlijk! Op de volgende pagina’s vind je alles over ons lidmaatschap.

BLCN LIDMAATSCHAP

Informatie over ons lidmaatschap

De voordelen van lidmaatschap

Het lidmaatschap van onze vereniging brengt een groot aantal voordelen met zich mee. Hierdoor kun jij je zorgeloos bezig houden met coachen van je klanten.

Geaccrediteerde opleidingen

Een actueel overzicht gegeven van geaccrediteerde opleidingen.Je beschikt over een diploma van een geaccrediteerde opleiding, als je de opleiding hebt gestart nadat de accreditatie is verleend.

Voorwaarden deelname

Leden van de BLCN worden opgenomen in het register van leefstijlcoaches, dat wordt ondergebracht bij Kabiz als beheerder. Voor lidmaatschap gelden er voorwaarden.

Aspirant lidmaatschap

Volg je een geaccrediteerde opleiding tot hbo leefstijlcoach? Meld je dan aan als aspirant lid. Dat geeft je de mogelijkheid om al tijdens je opleiding te netwerken en deel te nemen aan activiteiten.

Beroepsprofiel leefstijlcoach

In het beroepsprofiel staan de competenties en gedragscode van de BLCN leefstijlcoach omschreven. Vastgesteld door de Algemene Ledenvergadering van de BLCN.

Aanmelden als leefstijlcoach

Ben je leefstijlcoach met hbo-niveau? Dan heten we je graag welkom bij de BLCN! Om aan te melden als leefstijlcoach bij de BLCN volg je ons eenvoudige online stappenplan.

Kom je ergens niet uit? Bekijk dan onze veelgestelde vragen.

Aanmelden bij BLCN

Ben je leefstijlcoach met hbo-niveau? Dan heten we je graag welkom bij de BLCN!