BLCN Lidmaatschap

Wil je lid worden van de beroepsvereniging voor leefstijlcoaches in Nederland? Dat kan natuurlijk! Op de volgende pagina’s vind je alles over ons lidmaatschap.

BLCN LIDMAATSCHAP

Informatie over ons lidmaatschap

De voordelen van lidmaatschap

Het lidmaatschap van onze vereniging brengt een groot aantal voordelen met zich mee. Hierdoor kun jij je zorgeloos bezig houden met coachen van je klanten.

Geaccrediteerde opleidingen

Een actueel overzicht gegeven van geaccrediteerde opleidingen.Je beschikt over een diploma van een geaccrediteerde opleiding, als je de opleiding hebt gestart nadat de accreditatie is verleend.

Voorwaarden deelname

Leden van de BLCN worden opgenomen in het register van leefstijlcoaches, dat wordt ondergebracht bij Kabiz als beheerder. Voor lidmaatschap gelden er voorwaarden.

Kom je ergens niet uit? Bekijk dan onze veelgestelde vragen.

Beroepsprofiel leefstijlcoach

In het beroepsprofiel staan de competenties en gedragscode van de BLCN leefstijlcoach omschreven. Vastgesteld door de Algemene Ledenvergadering van de BLCN.

Aanmelden als leefstijlcoach

Ben je leefstijlcoach met een door ons geaccrediteerde opleiding en een hbo/wo diploma? Dan heten we je graag welkom bij de BLCN! Om je aan te melden als leefstijlcoach bij de BLCN volg je ons eenvoudige online stappenplan.

Aanmelden bij BLCN

Ben je leefstijlcoach met een hbo/wo diploma? Dan heten we je graag welkom bij de BLCN!