Voordelen lidmaatschap

Voordelen lidmaatschap​

Bij de BLCN geniet je van een aantal lidmaatschap voordelen.

Voordelen lidmaatschap​

Als lid van de BLCN laat jij zien dat je
kwaliteit en professionaliteit belangrijk vindt.

Onze toelatingseisen zijn (in sommige ogen) streng. Omdat er nog weinig volledige HBO leefstijlcoach opleidingen zijn, moeten al onze leden aantonen dat ze op een andere manier een HBO of WO diploma hebben gehaald. Naast het halen van een leefstijldiploma van een door ons geaccrediteerde Leefstijlcoach opleiding. 

We houden de kwaliteit hoog doordat je je als lid aansluit bij het kwaliteitsregister van KABIZ. Je haalt bij- en nascholingspunten, voldoet aan de uren criteria en volgt intervisie. Door deze eisen waarborgen we de kwaliteit van onze leden en hiermee zijn we een gesprekspartner voor oa zorgverzekeraars, onderzoekers, etc.

Als BLCN lid kun je, als je dit wilt, gaan
werken als GLI coach.

De Gecombineerde Leefstijl Interventie valt onder de zorgverzekeringswet en wordt daardoor vergoed voor de deelnemers vanuit de basiszorg. 

Om een GLI uit te kunnen voeren, moet je nog wel voldoen aan de voorwaarden van de GLI aanbieders. 

Directe lidmaatschap voordelen
voor jou als leefstijlcoach.

Maar de beroepsvereniging doet nog veel meer.

Bevorderen van toetreding tot de vereniging door leefstijlcoaches met aantoonbaar hbo werk- en denkniveau, die werkzaam zijn binnen het vak. Geven van schriftelijke en mondelinge voorlichting over het vak(gebied) van deze leefstijlcoaches.

Tot stand brengen en onderhouden van contacten met overheden en instituten, alsmede het gevraagd en ongevraagd geven van adviezen. Participeren in (overheids)commissies die het doel hebben om richtlijnen, voorschriften en wettelijke bepalingen op te stellen, die van toepassing zijn voor deze vereniging, haar werkterrein en/of haar werkzaamheden

Organiseren van activiteiten voor leden. Onderhouden van mediacontacten IJveren voor vergoeding van leefstijlcoaching door zorgverzekeraars en andere instellingen. Faciliteren van registratie en accreditatie van leefstijlcoaches op hbo-niveau Stimuleren, organiseren en initiëren van activiteiten gericht op verbetering van de vaktechnische en bedrijfseconomische aspecten van de bedrijfsvoering van leefstijlcoaches op hbo-niveau Andere wettige middelen die bevorderlijk zijn voor het doel van de vereniging

Vergroot je vindbaarheid

Onderdeel van je lidmaatschap is je eigen pagina op deze website

Online visitekaartje

Met je ledenpagina maak je een persoonlijk online visitekaartje.

Vindbaarheid in Google

Nieuwe klanten kunnen je vinden op onze kaart en zoekmachines.

Klant aanvragen

Via het contactformulier ontvang je berichten van nieuwe klanten.

Intake inplannen

De aanvragen ontvang je per e-mail zodat je snel een intake kunt inplannen.

Foto en video

Upload je eigen foto's of video's om je pagina persoonlijk te maken.

Statistieken

Zie in één overzicht hoe vaak je pagina op deze website wordt bekeken.

Met een BLCN leefstijlcoach is jouw weg naar een gezonde leefstijl in goede handen.