De BLCN Leefstijlcoach

De leefstijlcoach heeft hele diverse achtergronden. Wat ze met elkaar gemeen hebben is dat het allemaal professionals zijn die een door ons geaccrediteerde opleiding hebben gevolgd én beschikken over een HBO of WO diploma. 

Kernwaarden van de Leefstijlcoach

Wij hebben deze kernwaarden hoog in het vaandel en dat onderschrijven al onze coaches: Professioneel, Integer, Respectvol, Verantwoordelijk, Dienstverlenend.

Om dit niveau en deze kernwaarden te garanderen, volgen onze coaches regelmatig bij- en nascholing en intervisie.

leefstijlcoach
leefstijlcoach-werkwijze

Begeleiding door een Leefstijlcoach

Dit betekent dat onze coaches jou op een respectvolle en integere manier begeleiden om jouw gezondheidsdoel te behalen. Jij bepaalt zelf waar je aan werkt en het tempo waarop je dat doet. De coach steunt jou waar het nodig is en zal je uitdagen waar het kan. 

Waar vind je een leefstijlcoach?

Je kunt een leefstijlcoach op heel veel verschillende plekken tegenkomen. Natuurlijk als in een eigen praktijk als individuele coach, maar ook als groepscoach, al dan niet in een GLI traject. Maar ook in de (geestelijke) gezondheidszorg, bij gemeentes, bij arbo diensten, in het leger en in het onderwijs zijn leefstijlcoaches aan het werk. En natuurlijk zijn er steeds meer werkgevers die in het kader van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid leefstijlcoaches inzetten.