Aanmelding Lidmaatschap​

Ben je leefstijlcoach met hbo-niveau? Dan heten we je graag welkom bij de BLCN!
Om aan te melden als lid bij de BLCN volg je de volgende stappen:

Stap 1: Controleer de voorwaarde voor lidmaatschap

Je controleert of je voldoet aan de voorwaarden voor het lidmaatschap. Als blijkt dat je niet aan de voorwaarden voldoet betalen we de administratiekosten niet terug.

Stap 2: Betalen van de inschrijfkosten

Je vraagt het lidmaatschap aan door het betalen van de administratiekosten voor inschrijving. Hierbij maak je automatisch een account aan voor de ledensite en beschik je dus over inloggegevens.

Stap 3: Diploma opsturen

Je stuurt een gewaarmerkte kopie van je hbo of wo-diploma en het diploma van een van de geaccrediteerde opleidingen tot leefstijlcoach (of je certificaat van de individuele accreditatie bij de BLCN) op naar:

KABIZ
Postbus 19270
3501 DG Utrecht 

Voor Aspirantleden:

Heb je je diploma of accreditatiecertificaat nog niet en wil je aspirantlid worden? Dan stuur je alleen een gewaarmerkte kopie van je hbo of wo-diploma en geef je aan welke opleiding je doet. Je hebt maximaal 1 jaar de tijd om je leefstijlcoachdiploma of accreditatiecertificaat in te sturen en daarmee over te gaan naar stap 4. N.B. Het is ook mogelijk om van je hbo of wo-diploma een uittreksel te downloaden via DUO. Deze mag per mail opgestuurd worden naar blcn@kabiz.nl

Stap 4: Uitnodiging en factuur lidmaatschap

Na controle en goedkeuring van je diploma’s ontvang je een e-mail met de factuur voor het lidmaatschap van het lopende kalenderjaar. Na ontvangst van je betaling krijg je lidmaatschapsrechten en word je geplaatst in de ledenlijst met kaart die zichtbaar is op de website.

De contributie voor 2021 bedraagt €185,- (excl. 21% BTW).

Heb je vragen over lid worden? Kijk dan even bij de FAQ. De meeste vragen die gesteld worden, zijn daar al beantwoord.

 

Als je een vraag hebt die daar niet beantwoord wordt, stuur dan een e-mail naar blcn@kabiz.nl.