Aanmelding Lidmaatschap​

Ben je leefstijlcoach met hbo-niveau? Dan heten we je graag welkom bij de BLCN!
Om aan te melden als lid bij de BLCN volg je de volgende stappen:

Stap 1: Controleer de voorwaarde voor lidmaatschap

Je controleert of je voldoet aan de voorwaarden voor het lidmaatschap. Als blijkt dat je niet aan de voorwaarden voldoet betalen we de administratiekosten niet terug.

Stap 2: Betalen van de inschrijfkosten

Je vraagt het lidmaatschap aan door het betalen van de administratiekosten voor inschrijving. Hierbij maak je automatisch een account aan voor de ledensite en beschik je dus over inloggegevens.

Kwaliteitsregister Leefstijlcoaches

Bij de aanmelding voor het lidmaatschap van de BLCN meld je je tegelijkertijd aan voor het Kwaliteitsregister Leefstijlcoaches. Je kunt je pas als lid aanmelden wanneer je een Diploma Leefstijlcoach in bezit hebt.

Voor degenen die zich aanmelden voor het aspirant lidmaatschap wordt de registratie in het Kwaliteitsregister Leefstijlcoaches uitgevoerd op het moment dat het Diploma Leefstijlcoach wordt aangeleverd.

Stap 3: Diploma opsturen

Nadat de aanmelding is ontvangen krijg je een mail met het verzoek:

1. Een origineel gewaarmerkte kopie van je getuigschrift of HBO of WO diploma  als bewijs dat je minimaal een hbo opleiding hebt afgerond. Graag per post sturen naar onderstaand postadres. Of: een digitaal diploma uittreksel van je hbo of WO diploma via DUO downloaden en per mail sturen naar [email protected] .

2. Een origineel gewaarmerkte kopie van het certificaat van een geaccrediteerde opleiding tot leefstijlcoach of verklaring, dat het individuele accreditatieproces via TCDI hebt doorlopen.

KABIZ
Postbus 19270
3501 DG Utrecht 

Voor Aspirantleden:

Heb je je diploma of accreditatiecertificaat nog niet en wil je aspirantlid worden? Dan stuur je alleen een gewaarmerkte kopie van je hbo of wo-diploma en geef je aan welke opleiding je doet. Je hebt maximaal 1 jaar de tijd om je leefstijlcoachdiploma of accreditatiecertificaat in te sturen en daarmee over te gaan naar stap 4. N.B. Het is ook mogelijk om van je hbo of wo-diploma een uittreksel te downloaden via DUO. Deze mag per mail opgestuurd worden naar [email protected]

Stap 4: Uitnodiging en factuur lidmaatschap

Na controle en goedkeuring van je diploma’s ontvang je een e-mail met de factuur voor het lidmaatschap van het lopende kalenderjaar. Na ontvangst van je betaling krijg je lidmaatschapsrechten en word je geplaatst in de ledenlijst met kaart die zichtbaar is op de website.

De contributie voor 2021 bedraagt €185,- (excl. 21% BTW).

Heb je vragen over lid worden? Kijk dan even bij de FAQ. De meeste vragen die gesteld worden, zijn daar al beantwoord.

 

Als je een vraag hebt die daar niet beantwoord wordt, stuur dan een e-mail naar [email protected].