Leefstijlcoaching Voor Werkgevers

Gezonde en fitte werknemers zijn noodzakelijk om een organisatie optimaal te laten functioneren.

Home » Voor werkgevers

Dat wil je:
fitte, vitale werknemers!.

Zieke werknemers kosten geld. Bovendien leidt ziekteverzuim tot extra werkdruk bij overige werknemers, waardoor ook zij eerder dreigen ‘om te vallen’. Als werkgever wil je dat niet.
Voor je personeel niet, maar ook niet voor je bedrijf.

De inzet van geaccrediteerde, hoogopgeleide leefstijlcoaches kan veel leed en kosten besparen. Of het nu gaat om het terugdringen van verzuim of het verhogen van de productiviteit: een leefstijlcoach levert altijd winst op.

leefstijl-workshop

De leefstijlcoach voor jouw bedrijf

Een BLCN-leefstijlcoach kan o.m. workshops geven over leefstijlgerelateerde onderwerpen. Hij of zij kan ook medewerkers individueel begeleiden naar een gezondere leefstijl. Een traject is altijd maatwerk; dit kun je afstemmen met de desbetreffende coach. 

Soms kan een leefstijlcoach gefinancierd worden uit het opleidings- of ontwikkelbudget, of uit de verzuimverzekering. Daarnaast is het, onder bepaalde voorwaarden, mogelijk om een Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI) in company in te zetten. Een gedeelte van de kosten wordt dan uit de basiszorgverzekering van de werknemers betaald. Onze leefstijlcoaches denken graag mee over de mogelijkheden.

Met een BLCN leefstijlcoach is jouw weg naar een gezonde leefstijl in goede handen.