Voor Werkgevers

Wie wil er nu geen gezonde en fitte werknemers? Als werkgever kun je een leefstijlcoach inschakelen om je medewerkers te helpen met diverse aspecten van een gezonde leefstijl.

Wie wil er nu geen gezonde en fitte werknemers?

Het doel kan zijn om verzuim terug te dringen of te voorkomen en de productiviteit te verhogen. Veel van de bij ons aangesloten coaches komen met graag workshops geven over meer bewegen, gezonder eten, op tijd ontspannen, timemanagement en zo nog meer leefstijlgerelateerde onderwerpen.

De leefstijlcoach voor jouw bedrijf

Naast workshops voor groepen kunnen we  medewerkers individueel begeleiden om stappen te zetten richting een gezondere leefstijl. Deze trajecten zijn altijd maatwerk en kun je afstemmen met de coach die je kiest.

De leefstijlcoach kan soms gefinancierd worden uit het opleidings- of ontwikkelbudget en als het gaat om een training of coaching ten behoeve van verzuimpreventie, kan de leefstijlcoach soms gefinancierd vanuit de verzuimverzekering. Ook is het mogelijk om een Gecombineerde Leefstijl Interventie in company in te zetten. Een gedeelte van de kosten wordt dan uit de basiszorgverzekering van de werknemer betaald, mits de werknemer voldoet aan de criteria. Onze leefstijlcoaches denken graag mee over de mogelijkheden. 

leefstijl-workshop