BLCN-coach uitgelicht: Margreet Hartings

Mijn naam is Margreet Hartings, 58 jaar, getrouwd met Marc, moeder van 2 volwassen zoons en schoonmoeder van 2 leuke meiden. Ik ben woonachtig in Hoeven, waar ik ook werk in mijn praktijk: Studio-leefstijl.

Ik vind het heerlijk om in de buitenlucht actief te zijn. Ik houd van wandelen, op vakantie gaan en roeien. Daarnaast vind ik het leuk mezelf te ontwikkelen.

Mijn doel is om vitaal oud te worden en te genieten van het leven door kansen te benutten, uitdagingen aan te gaan en goed voor mezelf te zorgen, ook als het moeilijk is of tegenzit. Ik hoop mijn cliënten hiermee te inspireren en motiveren.

Als GLI-coach bied ik het CooL-programma aan en begeleid ik mensen naar een gezondere versie van zichzelf.  Van zichzelf….. want wat je ook doet, je neemt altijd jezelf mee, met je hebbelijk- en onhebbelijkheden. Daarnaast gaat het om een (gezonde) leefstijl die bij JOU past. Eenieders situatie is anders en uniek. Jij als mens staat centraal!

Ik vind het een uitdaging om mijn cliënten hierin te begeleiden. Er bestaat immers een kloof tussen wat we weten en/of willen en doen of juist niet doen. Voor het CooL-traject maak ik gebruik van ‘Mijn Leefstijl Academie’. Dit ontzorgt mij waardoor ik me kan focussen op wat ik echt belangrijk vind, namelijk duurzame gedragsverandering.

Als bevlogen ACT & Leefstijlcoach maak ik hierbij gebruik van de ACT-Matrix. Een fantastische tool waarmee cliënten inzicht in de functie van hun gedrag krijgen, hun bewustzijn en mentale flexibiliteit vergroten, stilstaan bij wie & wat echt belangrijk is. Ze kunnen oude gedragspatronen opmerken en doorbreken en nieuwe patronen aanleren. En ja, ook ongemak hoort daarbij. Zelfs als we iets belangrijk vinden om te doen of te veranderen kan dat weerstand opleveren. En hoe ga je daar dan mee om.

Het is fantastisch om te zien wat cliënten bereiken. Hoe ze ervaren wat voor hen werkt en ze dichter bij de persoon komen die ze diep van binnen willen zijn. Hoe ze zichzelf beter prioriteit stellen en steviger in hun schoenen komen te staan.


Sinds januari van dit jaar ben ik ook gecertificeerd Je Moet Niks-trainer en ben daar heel trots op. Wat een mooie en waardevolle cursus! Daar maak je echt verschil mee!

Wil je meer weten over deze cursus, ontwikkeld door Drs. Heidi Stiegelis, dan verwijs ik je graag naar: Je moet niks – Heidi Stiegelis

Op naar de beste versie van jezelf!

Bericht delen via:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Meer actualiteiten