Ik woon al 30 jaar in Den Haag en dat zal voorlopig wel zo blijven. Ik heb begin 2020 de opleiding tot leefstijlcoach afgerond en daarna ben ik mij gaan specialiseren in het geven van de leefstijlcursus CooL, als onderdeel van de Gecombineerde Leefstijl Interventie (ofwel GLI).
Ik begeleid deelnemers in CooL groepen in Den Haag, de bollenstreek, Katwijk en Zoetermeer. Maar omdat ik de leefstijlcursus CooL overal kan en mag geven, kan je mij ook benaderen als je ergens anders woont. Ik heb contracten met alle Zorgverzekeraars, dus jou deelname is altijd gegarandeerd kosteloos!

Waarom zou je voor mij kiezen?
Als een begrijpelijke en duidelijke manier van werken je aanspreekt, dan moet je bij mij zijn. Ik zeg zoals het is en doe niet moeilijk over moeilijke dingen. Bij mij krijg je geen zweverige adviezen maar concrete antwoorden. Ik ben recht door zee. Ook vind ik een gezonde dosis humor heel belangrijk als we in de groep of individueel werken aan jouw verandering.

Jij staat bij mij centraal. Dat betekent dat jij aangeeft waar jij aan wilt werken. Jij bepaalt je eigen tempo en doel. Ik hou in de gaten dat die doelen specifiek zijn (niet zweverig), ik let erop dat ze niet te groot zijn en dat jij ze in een bepaalde tijd kan bereiken.

En dan komt de projectmatige aanpak.
We leggen je doelen vast in een pan. Jou doelen plan!
We maken afspraken. Wat is je doel? Wat ga je doen om je doel te bereiken? Wanneer is je doel bereikt?
Best simpel, maar zeer effectief. Jij gaat daar dan mee aan de slag.

Evaluatie van jouw projectplan.
Als we elkaar later weer spreken dan kijken we hoe het is gegaan. Wat lukt wel, en wat lukt niet? Waarom lukt het niet? Wat moet er gebeuren om het wel te laten lukken? Ook daar maken we een plan van! De leefstijlcursus CooL duurt niet voor niets twee jaar! Een hele lange tijd om heel veel stappen in jou eigen tempo te zetten!
Samen komen we eruit!