Aanmelden bij BLCN

Ben je een leefstijlcoach met hbo- of wo-diploma?
Dan heten we je graag welkom bij de BLCN!

Aanmelden bij BLCN doe je in 5 minuten met de volgende stappen

Je controleert of je voldoet aan de voorwaarden voor het lidmaatschap. Als na aanmelding en betaling blijkt dat je niet aan de voorwaarden voldoet,  betalen we de administratiekosten niet terug.

Je vraagt het lidmaatschap aan door het betalen van de administratiekosten voor inschrijving. Hierbij maak je automatisch een account aan voor de ledensite en beschik je dus over inloggegevens.

 

Na controle en goedkeuring van je diploma’s ontvang je een e-mail met de factuur voor het lidmaatschap van het lopende kalenderjaar. Na ontvangst van je betaling krijg je lidmaatschapsrechten en word je geplaatst in de ledenlijst met kaart die zichtbaar is op de website.

BLCN Lidmaatschap
BLCN LIDMAATSCHAP

Informatie over ons lidmaatschap

De voordelen van lidmaatschap

Het lidmaatschap van onze vereniging brengt een groot aantal voordelen met zich mee. Hierdoor kun jij je zorgeloos bezig houden met coachen van je klanten.

Voorwaarden voor deelname

Leden van de BLCN worden opgenomen in het register van leefstijlcoaches, dat wordt ondergebracht bij Kabiz als beheerder. Voor lidmaatschap gelden er voorwaarden.

Aspirant lidmaatschap

Volg je een geaccrediteerde opleiding tot hbo leefstijlcoach? Meld je dan aan als aspirant lid. Dat geeft je de mogelijkheid om al tijdens je opleiding te netwerken en deel te nemen aan activiteiten.

Kom je ergens niet uit? Bekijk dan onze veelgestelde vragen.

Lid worden kan! De contributie bedraagt €185