BLCN-coach uitgelicht: Mariska Aanhane

Met veel passie en plezier ben ik leefstijlcoach en richt ik mij op vrouwen én mannen die worstelen met de gezondheid, fysieke klachten en/of overgewicht.

Mijn naam is Mariska Aanhane, 40 jaar, getrouwd met Martin en trotse moeder van 3 kinderen. Ik woon in Noordwijkerhout en in mijn vrije tijd wandel ik graag in de duinen of op het strand. In mijn praktijk Aanhane Lifestyle Coaching en Advies bied ik coaching en advies aan particulieren en bedrijven, zowel individuele sessies als groepsbijeenkomsten. Mijn manier van werken is dat ik kijk naar de mens als geheel. Leefstijl betekent letterlijk de manier van leven. Maar leefstijl is meer dan gezonde voeding en beweging. De manier van leven heeft te maken met je fysieke gesteldheid, sociaal-emotionele balans, mentale fitheid, zingeving en eigen regie. Ik laat men inzien hoe deze dimensies met elkaar in verbinding staan en elkaar kunnen beïnvloeden.

Ik werk aan de bewustwording van het eigen handelen, gewoontes en patronen. Mijn missie als coach is mensen laten inzien dat zij zelf de bron zijn van hun eigen leefstijl en vitaliteit. Ik help ze met veel passie bij deze verandering. Ik bied ze een luisterend oor. Ik bied ze mijn helpende hand. Ik geef ze feedback en kijk wat bij hen past.

In mijn praktijk werk ik ook als GLI CooL coach (Coaching op Leefstijl). Als CooL – coach begeleid en ondersteun ik de deelnemers op weg naar een gezonde(re) leefstijl en een betere kwaliteit van leven. Ik ben net een groep gestart in Noordwijk. Het maakt mij supertrots, als ik zie hoe de deelnemers, na de eerste bijeenkomst, op hun eigen manier kleine stapjes zetten op deze weg.

Veel mensen vinden het spannend om deel te nemen aan de groepsbijeenkomsten. Echter na de eerste bijeenkomst geven juist die mensen aan dat het ze alles meeviel. Er heerst een fijne en open sfeer en ze zien dat iedereen er voor zijn eigen doel zit. Ze doen nieuwe inzichten op en wisselen ervaringen uit. Prachtig en dankbaar om te zien.

Onlangs heb ik ook een bijdrage mogen leveren aan een informatiemiddag over knieartrose. Ik heb samen met fysiotherapeut Maarten de Fockert ruim 200 deelnemers mogen informeren en inspireren over het belang van een gezonde manier van blijven bewegen en een gezonde leefstijl bij knieartrose. Ongeveer 68% van alle mensen met knieartrose hebben ook overgewicht. Voor deze mensen kunnen we met behulp van voeding en leefstijl mogelijk klachten verminderen.

Wil je meer weten over welke stapjes ik zet in dit mooie vakgebied, volg mij of stuur mij een connectieverzoek op LinkedIn: Mariska Aanhane en Aanhane Lifestyle Coaching en Advies. Regelmatig post ik daar berichten over mijn prachtige rol als leefstijlcoach. Tot gauw!

Bericht delen via:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Meer actualiteiten