Adviseurs Hayke en Eva versterken team BLCN

Vanwege de groei die de BLCN (Beroepsvereniging Leefstijlcoaches Nederland) doormaakt, zijn dit jaar twee nieuwe adviseurs aangetrokken: beleidsadviseur Hayke van Valburg en communicatieadviseur Eva Cornet. “Het doel is een betere positionering van leefstijlcoaches bij werkgevers en binnen het sociaal domein en meer zichtbaarheid creëren voor het werk van de BLCN en de beroepsgroep.”

Deze professionaliseringsslag, zoals bestuursvoorzitter Inge Out het noemt, is een voortvloeisel van de wijziging van het bestuur van de BLCN. In de ALV van december vorig jaar werd toestemming aan de leden gevraagd om het aantal bestuursleden terug te brengen tot drie, met aanvulling van beleidsadviseurs die meer in de uitvoering werken. “Op die manier kan het bestuur zich nu enkel op bestuurstaken richten en kunnen we meer impact maken met de adviseurs die ons ondersteunen op verschillende speerpunten”, vertelt Out.

De nieuwe beleidsadviseur Hayke van Valburg gaat zich voornamelijk op de bedrijven en het sociale domein richten, met als doel de meerwaarde van leefstijlcoaches binnen deze sectoren beter kenbaar te maken. Out: “De BLCN is nog te veel aan de GLI gekoppeld, maar onze leden doen veel meer dan dat. Er is behoefte aan de inzet van leefstijlcoaches binnen bedrijven en het sociale domein en we willen onze leden beter ondersteunen om in deze sectoren aan de slag te gaan.”

Communicatieadviseur Eva Cornet focust zich op het creëren van meer zichtbaarheid binnen alle relevante sectoren en een betere positionering van de beroepsvereniging. Out: “Onze leefstijlcoaches zijn echte experts op gedragsverandering en generalisten op de leefstijlthema’s. Hun rol heeft echt meerwaarde in het zorgveld, alleen is dit nog lang niet zichtbaar genoeg. Daar gaan we door middel van een gerichte communicatiestrategie aan werken.”

Beide nieuwe adviseurs zijn bereikbaar voor vragen of om ergens over te sparren. Beleidsadviseur Hayke van Valburg is te bereiken via hayke@blcn.nl en communicatieadviseur Eva Cornet via eva@blcn.nl.

Bericht delen via:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Meer actualiteiten