BLCN-Coach Uitgelicht: Leefstijlcoach Nezahat

“Wees je eigen dokter, je leefstijlcoach is je assistent” is mijn motto.

“Wees je eigen dokter” is een gezegde in het Turks dat vaak gebruikt wordt om jezelf in gezondheid te houden en te herstellen als je een gezondheidsklacht hebt. Met andere woorden ben je zelf verantwoordelijk voor je eigen gezondheid en gedrag.

Met trots stel ik mezelf aan jullie voor als Nezahat, leefstijlcoach werkzaam in Oss en omgeving. Mijn roots liggen in Turkije, maar mijn hart en passie liggen in Nederland, waar ik al van jongs af aan woon. Mijn reis hier heeft me geleerd hoe waardevol het is om ondersteuning te ontvangen bij het streven naar vooruitgang. Deze ervaring heeft me gemotiveerd om me in te zetten als sociaal werker, vooral voor mensen met een migratieachtergrond die extra kracht en ondersteuning kunnen gebruiken om zelfstandig te gedijen. Na 34 jaar ervaring in het sociaal werk heb ik besloten om mijn expertise uit te breiden en me te specialiseren tot leefstijlcoach.

Mijn missie is duidelijk: ik wil een bron van steun en begeleiding zijn voor mensen, vooral diegenen met een migratieachtergrond, om een gezonde leefstijl te omarmen. Mijn diepgewortelde kennis, ervaring en affiniteit met deze gemeenschappen stellen me in staat om snel vertrouwen op te bouwen en effectief te coachen bij gedragsverandering. Naast mijn werk met individuen, ben ik ook actief bezig met samenwerkingspartners binnen sociaal domein en zorg om de voorwaarden te verbeteren voor een gezonde leefstijl binnen deze doelgroep. Dit omvat het bevorderen van toegang tot sportfaciliteiten, sociale ontmoetingsplaatsen en gezondheidscentra. Een mooi voorbeeld hiervan wat al loopt is de samenwerking met de gemeente Oss en sportcentrum Vitaplaza, waarbinnen extra aandacht wordt besteed aan deze specifieke doelgroep binnen het programma Fitness Loont.

Een ander aspect van mijn benadering is inclusiviteit. Ik bied het Gli Cool programma aan in het Turks, zodat ik een bredere groep mensen kan bereiken die anders mogelijk aarzelen om deel te nemen aan dergelijke programma’s vanwege taal- of culturele barrières.

Voor meer informatie over mijn diensten en het programma, nodig ik u uit om een kijkje te nemen op mijn website: www.leefstijlcoachnezahat.nl

Bericht delen via:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Meer actualiteiten