Nieuwe bestuursleden stellen zich voor

Tijdens de ALV van 15 juni zijn er 3 nieuwe bestuursleden benoemd en daar zijn we superblij mee! De leden stellen zich hieronder kort voor:

Secretaris Recy Wouters
Ik ben Recy Wouters, 42 jaar oud en ik woon en werk in Eersel. Ik woon samen met mijn vriend en 2 zonen van 13 en 14 jaar. Ik heb enorm veel zin om binnen het bestuur van de BLCN in de rol van  secretaris aan de slag te gaan. 
Na een bankcarrière heb ik het roer omgegooid en ben ik in 2018 afgestuurd als leefstijlcoach bij Mark academy. Daarna ben ik gestart met mijn eigen praktijk. Sinds begin 2019 ben ik uitvoerder van CooL. Naast CooL groepen begeleid ik mensen individueel. Zien dat mensen door middel van coaching stappen maken richting hun doel geeft mij veel voldoening en energie.
Penningmeester Trea de Vries-Derks
Mijn naam is Trea de Vries-Derks, 51 jaar oud en ik woon samen met mijn drie kinderen in Westerbork. Na 30 jaar in het bedrijfsleven actief te zijn geweest als bedrijfskundige heb ik de stap gezet om aan de slag te gaan als vitaliteitscoach en trainer. Vanuit mijn achtergrond uit een ondernemersfamilie en mijn eigen ervaring als ondernemer heeft deze doelgroep mijn speciale voorkeur. Ondernemers staan aan de basis van onze economie. Vitale ondernemers zijn daarom van levensbelang voor BV Nederland, zeker in deze tijden van onzekerheid en transitie naar een duurzamere wereld. Vanuit mijn kennis en achtergrond zou ik graag een bijdrage willen leveren om de beroepsvereniging en het werkdomein van de leefstijl verder te laten groeien.
Algemeen bestuurslid Eleoneer de Boevère
Mijn naam is Eleonoor de Boevère, ik ben 47 jaar jong en kijk ernaar uit om een bestuurlijke bijdrage te mogen leveren binnen de BLCN! Sinds enkele jaren heb ik een eigen praktijk als Leefstijlcoach in Ravenstein (gemeente Oss), waar ik ook woon. Mijn kennis en ervaring uit vroegere opleidingen (o.a. Communicatie- en Informatiewetenschappen) en banen (o.a. Projectleider en Communicatieadviseur) zullen hierbij eveneens mooi van pas komen. Het lijkt me fantastisch om, samen met andere gepassioneerde Leefstijlcoaches,  de BLCN beter op de kaart te zetten: als dé beroepsvereniging op het gebied van Leefstijl en Vitaliteit (inderdaad, met hoofdletters!).
Naast mijn werkzame leven heb ik ook nog een gezin met drie puberdochters (18, 15 en 11), wandel en zwem ik graag en toer ik (oké, wel bij mooi weer) graag op de motor.
 
Bericht delen via:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Meer actualiteiten