BLCN-coach uitgelicht: Marieke Gjaltema

Hallo, mijn naam is Marieke Gjaltema, 42 jaar, getrouwd met Jente en moeder van Kris, Sara en Jesse. Ik woon in het prachtige, Friese dorp Goutum en heb een eigen onderneming als leefstijlcoach: Livvit Leefstijl.
Ik coach mensen die graag gezond oud willen worden en meer kwaliteit aan hun leven willen toevoegen. Iets wat ik ontzettend graag doe, want hoe waardevol is het als je daar aan bij kan dragen. Dat mensen hiervoor hun best gaan doen en vaak keihard gaan werken om dit te realiseren en jij daar een steentje aan bij kan dragen is toch fantastisch?

Ik ben nu GLI coach en voer het CooL-programma uit. Dit doe ik in Friesland en daar ben ik in 2019 mee gestart. Ook ben ik stoppen met roken coach en help ik mensen om rookvrij te leven.
Daarnaast train ik mensen met long-covid en NAH bij Maarsingh&vanSteijn, een psychologenpraktijk in Leeuwarden. Hier geef ik zowel fysieke trainingen als breintrainingen. Deze mensen gaan ook actief aan de slag met voeding, ontspanning/rust, beweging en slapen.
Ook ben ik bezig om een eigen leefstijlprogramma te ontwikkelen. Project Fit&Gezond, waarin ik mensen intensief ga coachen naar een gezonde leefstijl die niet meer voelt als volhouden. Een leefstijl die blijft en dus zorgt voor een gezond leven waar veel mensen naar verlangen. 

Ik onderscheid mij als leefstijlcoach door ook actief aan de slag te gaan met mentale fitheid, naast de fysieke fitheid. Mentale fitheid vergroten is datgene wat zorgt voor duurzame gedragsverandering. En dat wil iedereen, keihard werken maar ook ergens uitkomen wat dan de rest van hun leven zo blijft. Door alleen aan ‘de buitenkant’ te werken door te gaan bewegen, gezonder te eten, te stoppen met roken enz…is daar altijd die dreigende terugval. Als je daarnaast ook aan ‘de binnenkant’ gaat werken, dus aan de slag gaat met je geest, je gedachtes, je overtuigingen en je eventuele trauma’s kom je veel verder!

Vind je het leuk om hier meer over te lezen, zien en horen volg me dan op instagram: livvit_leefstijlcoach. Daar deel ik dagelijks over bovenstaande onderwerpen! 

De lijst van alle andere BLCN leefstijlcoaches vind je op deze pagina.

Bericht delen via:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Meer actualiteiten