BLCN-coach uitgelicht: Esther Wiersema

Ik ben Esther Wiersema, 49 jaar en woon samen met mijn dochter van 19 in Amersfoort. Inmiddels ben ik ruim 10 jaar werkzaam als ZZP-er. Ik heb mijn opleiding gedaan bij MARK Academy en werk fulltime als coach en trainer op het gebied van Leefstijl en Vitaliteit.

Ik help mensen om de regie te houden over hun eigen leven en om fit en vitaal te blijven om zowel in werk als privé een hoge kwaliteit van leven te houden.

Ik ben een netwerker pur sang en heb inmiddels een groot netwerk opgebouwd in Amersfoort waardoor ik betrokken ben in allerlei projecten. Ik ben actief binnen de Gezonde Wijk Nieuwland. Daarnaast doe ik projecten voor de gemeente en de GGD o.a. bij de voedselbank en rookvrije generatie en geef ik de cursus “Gezond en goed met elkaar”. Ik ben sinds 5 jaar tevens medeorganisator van de Nationale Diabetes Challenge in Amersfoort en ben als Stoppen Met Roken professional verbonden aan het project Rookvrij Leven voor iedereen in de wijk Veldhuizen in Ede.

Sinds een jaar of 5 ben ik met veel plezier ook werkzaam als Code 95 trainer in de transportbranche. Daar train ik vrachtwagen- en buschauffeurs en op het gebied van Leefstijl en Vitaliteit, Fysieke Belasting en Duurzame Inzetbaarheid. Voor verschillende opdrachtgevers door heel Nederland.

Ik ben hier toevallig ingerold via mijn businesspartner die dit al deed. Met haar heb ik een samenwerking in onze maatschap Leefstijlcoaching Amersfoort. Ons bedrijf is inmiddels alweer bijna 5 jaar.

Mijn werk is dus een combinatie van coaching en training. Ik heb veel online leefstijltrajecten gedaan voor werkgevers en ben als Stoppen met Roken coach nu ruim 2 jaar verbonden aan Rookvrij en Fitter. Ik begeleid mensen online individueel en fysiek in groepen. Dit doen wij inmiddels met 3 coaches in Amersfoort en omgeving. Daarnaast verzorgen wij vanuit onze samenwerking ook vitaliteitstrajecten voor het MKB.

De afgelopen jaren was het hard werken om te komen waar ik nu ben. Een voorwaarde voor succes is ondernemend zijn, veel netwerken en vooral doen!  Opdrachtgevers weten mij nu inmiddels te vinden waardoor ik kan kiezen om dát te doen waar ik blij van word en energie van krijg.  

Wil je meer weten over mij en mijn bedrijven? Kijk dan op de websites https://leefstijlenbalans.nl en https://leefstijlcoachingamersfoort.nl

De lijst van alle andere BLCN-leefstijlcoaches vind je op deze pagina.

Bericht delen via:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Meer actualiteiten