Voordeel voor leden

Unieke aanbiedingen voor leden van de BLCN

Boom

Als BCLN-lid ontvang je 50% korting op de reguliere abonnementsprijs en betaal je slechts € 95,00 voor een jaarabonnement. Voor dit bedrag heb je een jaar lang online toegang tot meer dan 300 boeken. Wil je gebruikmaken van dit mooie aanbod? Ga dan snel naar de webshop van Boom en sluit vandaag nog een abonnement af!

BLCN is een leuke samenwerking aangegaan met Boom uitgevers. Boom geeft al jaren boeken uit op het gebied van coaching en kan bouwen op een indrukwekkend netwerk van ervaren coachingsexperts, onder wie Anne de Jong van No-nonsense coaching, Annita Rogier van het Handboek coachen bij stress en burn-out, Ien van der Pol van Coachen als professie en Sandra Klijn van Wat wil je écht? Al deze boeken en nog veel meer vind je in Boom Coaching Collectie, dé digitale boekencollectie voor de coaching professional. De collectie biedt online toegang tot meer dan 300 coaching boeken. Van A tot Z te lezen én te doorzoeken. Alle kennis over coaching overzichtelijk op één plek. De boeken in Boom Coaching Collectie bieden relevante en actuele kennis, expertise en tools om je verder te ontwikkelen en zo je coachee nog beter te begeleiden. Je vindt er alles om te blijven leren en je vaardigheden te verbeteren; de nieuwste coachingstitels, maar ook de vertrouwde standaardwerken.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste boeken van Boom coaching? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief via https://boomcoaching.nl/
 

Recensie

Je vindt dit boek in Boom Coaching Collectie, dé digitale boekencollectie voor de coaching professional. De collectie biedt online toegang tot meer dan 300 coaching boeken. Van A tot Z te lezen én te doorzoeken. Alle kennis over coaching overzichtelijk op één plek. De boeken in Boom Coaching Collectie bieden relevante en actuele kennis, expertise en tools om je verder te ontwikkelen en zo je coachee nog beter te begeleiden. Je vindt er alles om te blijven leren en je vaardigheden te verbeteren; de nieuwste coachingstitels, maar ook de vertrouwde standaardwerken. Als BCLN-lid ontvang je 50% korting op de reguliere abonnementsprijs en betaal je slechts € 95,00 voor een jaarabonnement. Voor dit bedrag heb je een jaar lang online toegang tot meer dan 300 boeken. Wil je gebruikmaken van dit mooie aanbod? Ga dan snel naar de webshop van Boom en sluit vandaag nog een abonnement af!
Heidi Stiegelis

Word jij een van onze Je Moet Niks-trainers?

 • Wil jij mensen begeleiden bij het enige ACT & leefstijlprogramma dat rekening houdt met mens zijn?
 • Weet jij dat het overbrengen van kennis en het opleggen van regels voor de meeste mensen niet werkt?
 • Wil jij een compleet en geprotocolleerd leefstijlprogramma draaien met een heldere visie gebaseerd op de wetenschap uit de positieve psychologie?
 • Wil jij jouw cliënten een persoonlijke en lange termijn oplossing aanbieden gericht op het trainen van nieuwe levensvaardigheden om mentaal en fysiek fit te worden?
 • Werk jij graag in een team met andere zorg- en leefstijlprofessionals die werken vanuit het ACT gedachtegoed?

Word dan ‘Je Moet Niks-trainer’

Werken met het Je Moet Niks-leefstijlprogramma is een verademing voor jou als professional en voor je cliënten. Cliënten geven aan dat ze het leuk en fijn vinden om op een positieve manier met leefstijl bezig te zijn en dat ze meer controle ervaren over hun eigen gedrag. Ze leren daarnaast ‘bij te sturen’ als ze neigen weg te zakken in niet-werkbaar gedrag. Het is een hele positieve manier methode en als je de theorie beheerst gemakkelijk toe te passen en daarmee toepasbaar voor elke cliënt.

Voor jou als professional is het fijn om vanuit een wetenschappelijk fundament cliënten te begeleiden naar duurzame gedragsverandering en hiervoor een bewezen protocol kunt inzetten voor vijf gesprekken.

Het programma geschikt voor iedereen die:

 • met meer aandacht en focus dingen wil ondernemen. De aandacht wordt getraind!
 • wil leren omgaan met allerlei ongemakken en de natuurlijke weerstand die ontstaat zodra je iets wil veranderen in je leven
 • meer wil doen van wat eigenlijk belangrijk is dus meer focus op innerlijke drijfveren en persoonlijke waarden
 • zelfwaardering, zelfregie en zelfzorg wil vergroten

Voor wie is de Je Moet Niks-trainer opleiding?

De Je Moet Niks-trainer opleiding is voor iedere leefstijlcoach die mensen begeleid bij gedragsverandering of het ontwikkelen van een gezonde leefstijl.

Deze training kan alleen worden gevolgd wanneer je minimaal een basiscursus ACT hebt gevolgd.

Duur 2 dagen, gedurende 2 weken

Wat ga je leren?

 • Je leert in heldere stappen hoe je (de theorie) van Je Moet Niks het beste kunt introduceren aan je cliënt
 • Je leert werken met het Je Moet Niks-protocol dat in 5 consulten (inclusief intake) je cliënt letterlijk en figuurlijk in beweging brengt
 • Je leert werken met Kleine Goede Daden als een ‘way of life’

Accreditaties

 • KABIZ-BLCN 39 studiepunten

Diploma Certificaat ‘erkende locatie’ en deurschild

Eisen deelname Voor deelname aan deze training dien je de ACT basisopleiding bij de Heidi Stiegelis Academy te hebben afgerond. Heb je elders al een ACT opleiding gevolgd? Dan is de tweedaagse ACT Matrix verdieping bij de Heidi Stiegelis Academy ook voldoende.

Investering €697 (BTW vrijgesteld)

Als lid van de BLCN ontvang je 15% korting op deze training met code

BLCN-JMN-2024

Inclusief

 • 2 dagen opleiding
 • Reader, werkbladen en oefeningen
 • Materialen
 • Koffie, thee
 • Lunch
 • Toegang tot de Je Moet Niks-online cursus
 • Toegang tot de ACT & Leefstijl online community
 • Toegang tot de Je Moet Niks-trainer online community

Het boek ‘Je moet niks, mentaal en fysiek fit op jouw manier’ te bestellen via o.a. BOL.COM voor €22,99 plus de bijbehorende licentie van €27 per maand met toegang tot de online cursus (te volgen vóór aanvang van de opleiding) en de community ‘Je Moet Niks-trainers’.

Laat je certificeren

Als Je Moet Niks-trainer ga je bij de opleiding een certificering aan voor €27 per maand. Bij afronding van de opleiding krijg je vermelding op www.jemoetniks.nl als gecertificeerde Je Moet Niks-trainer en ontvang je naast een certificaat ook een schildje voor je praktijk. Je Moet Niks-trainers zijn lid van een online community en worden intensief begeleid en ondersteund met maandelijkse Q&A sessies, kennisdeling, toolkits en intervisie.

Klachtenportaal Zorg

Leden van de BLCN ontvangen korting op de jaarlijkse fee. Om daarvoor in aanmerking te komen geef je na je aanmelding op de website van het KPZ, in het veld “hoe ben je bij ons terecht gekomen” aan, “via BLCN”.

Informatie daarover vind je op www.klachtenportaalzorg.nl. 
De kosten voor aansluiting op het Klachtenportaal Zorg zijn hier te vinden en afhankelijk van het aantal werknemers in je bedrijf. In het geval dat je een ZZPer bent en alleen werkzaam bent in je bedrijf / praktijk zijn de kosten voor 2021 79,95 met een eigen risico per ingediende klacht van maximaal € 295, -.

Je betaalt eenmalig € 19,95 inschrijfgeld en jaarlijks € 63,95 als BLCN lid. Deze bedragen zijn incl. BTW en geldig voor 2022.

Na aansluiting bij het KPZ kun je je praktijk ook op de site van het KPZ laten opnemen onder het kopje aangesloten zorgaanbieders.

NTvL

Het Nederlands Tijdschrift voor Leefstijlgeneeskunde (NTvL) beoogt op een snelle en goed toegankelijke wijze de actuele ontwikkelingen in de leefstijlgeneeskunde te volgen.

Combi print & digitaal dwz. 6x gedrukt tijdschrift + elke maand een e-nieuwsbrief en
toegang site met nog meer actualiteiten voor € 101,50/ jaar
in plaats van € 145,- .
‘Digital Only’ abonnement: alles hierboven, zonder de printuitgave, voor € 52,50 per jaar i.p.v. € 75,-.

Neem nú een jaarabonnement en ontvang 30% korting op de tarieven voor ‘digital only’ of een combinatie-abonnement van print + digitaal!

Juridische Supermarkt

We hebben met de Juridische Supermarkt afgesproken dat onze leden 10% korting krijgen op hun dienstverlening.

Op www.juridische-supermarkt.nl kun je meer informatie vinden.

Je kunt gebruik maken van het ledenvoordeel door te melden dat je lid bent van de BLCN  + je lidmaatschapsnummer.

Luidruchtig Online

Samen met Luidruchtig Online, de makers van blcn.nl, bieden we een website pakket op maat aan.

Heb je nog geen website? Of ben je toe aan een fris design? Met dit pakket heb jij binnen no-time een eigen professionele website online staan, die goed vindbaar is via Google en lekker werkt op diverse apparaten, zoals telefoons en tablets. Zo kunnen potentiële klanten je nog eenvoudiger vinden en een afspraak inplannen.

Wist jij dat in 2021 er ruim 3400 clicks vanaf de BLCN naar websites van leefstijlcoaches gingen? Dat zijn dus ruim 3400 potentiële klanten!

VvAA

Een verzekering met gunstige voorwaarden en een gunstig tarief waarmee je tot €2.500.000 bent verzekerd, zonder eigen risico.

Werk je als leefstijlcoach binnen de zorg? Dan heb je een beroepsaansprakelijkheidsverzekering nodig om je te verzekeren tegen schade die ontstaat door een medische fout.

Een goede beroepsaansprakelijkheidsverzekering kun je afsluiten via de VvAA (Vereniging Arts en Auto).

ZorgDomein

BLCN leden ontvangen 12,5% korting op de maandelijkse abonnementskosten van ZorgDomein.

Je werkt al vanaf 17,50 per maand met zorgdomein als BLCN lid.

Je betaalt eenmalige registratiekosten van €30*

De maandelijkse kosten zijn (ongeacht het aantal locaties), exclusief de speciale BLCN korting:

 • voor praktijken met 1 of 2 zorgverleners €20
 • voor praktijken met 3 tot 8 zorgverleners €30
 • voor praktijken met 9 tot 15 zorgverleners €50
 • voor praktijken met 16 of meer zorgverleners €120

Alle prijzen zijn excl. BTW

Contract is na één jaar maandelijks opzegbaar

Voor BLCN-leden geldt dat er een korting van 12,5% wordt gehanteerd op de maandelijkse abonnentskosten.

Deze korting wordt ook per 1-12-22 toegepast bij BLCN-leden die al zijn aangesloten op ZorgDomein.