Vind jouw Leefstijlcoach in
Den Haag

Een Leefstijlcoach in Den Haag vind je snel en eenvoudig via het platform van BLCN

Je kunt een leefstijlcoach op heel veel verschillende plekken tegenkomen. Natuurlijk als in een eigen praktijk als individuele coach, maar ook als groepscoach, al dan niet in een GLI traject. Maar ook in de (geestelijke) gezondheidszorg, bij gemeentes, bij arbo diensten, in het leger en in het onderwijs zijn leefstijlcoaches aan het werk. Via de zoekfunctie op ons platform vind je snel een leefstijlcoach in Den Haag die bij jou past.

Een leefstijlcoach is jouw gids als je je dagelijkse gewoontes wilt veranderen.

Om je goed te (blijven) voelen. Als je meer energie wilt, een betere balans in je leven, je prettiger wilt voelen in je lichaam.  Misschien wil je wel afvallen of minder last van stress hebben. 

Een coach vertelt je niet wat je moet doen, maar gaat samen met jou op zoek naar wat jij kunt en wilt doen en veranderen op allerlei vlakken van leefstijl, ook waar je zelf misschien nog niet aan had gedacht. We gaan op zoek naar jouw motivatie zodat je dit nieuwe gedrag blijvend vol kunt houden. 

leefstijlcoach in den haag
Vergoeding vanuit de basisverzekering

De Gecombineerde Leefstijl Interventie wordt vergoed vanuit je zorgverzekering

De GLI (Gecombineerde Leefstijl Interventie) is een leefstijlprogramma waarin je twee jaar onder begeleiding van een leefstijlcoach werkt aan jouw leefstijl. In groepsbijeenkomsten wordt informatie gegeven over diverse onderwerpen die allemaal bijdragen aan een gezonde leefstijl.

Een ander belangrijk onderdeel van de GLI zijn de individuele gesprekken. In die gesprekken werk je samen met de leefstijlcoach aan jouw persoonlijke doelen. Je bespreekt waar je tegenaan loopt in de uitvoering van je plannen en de coach helpt je om steeds kleine stapjes richting een gezondere leefstijl te zetten.

Het doel van de GLI is om jouw gedrag duurzaam te veranderen door middel van het aanleren van gezonde gewoontes. Denk bijvoorbeeld aan gezonde voeding en eetgewoontes, gezond bewegen en hoe je dit kunt inpassen in jouw leven, ontspannen, plannen en gezond slaapgedrag.