Vliegende Startgids

voor CooL coaches 

In deze zelfstudie vind je het complete draaiboek om een succesvolle CooL aanbieder te worden.

n deze zelfstudie vind je het complete draaiboek om een succesvolle CooL aanbieder te worden. We nemen je stap voor stap mee in het proces van het opstarten, inrichten en tot bloei brengen van jouw praktijk. Verwacht enorm veel kennis, tips, kant en klare formats van bijvoorbeeld brieven aan verwijzers, folders, presentaties en veel inhoudelijke informatie over het plannen en begeleiden van jouw groepen en deelnemers. Makkelijker kunnen we het niet maken!

Categorie

GLI

Ontwikkeld door

Het Leefstijlcollectief

Prijs

€ 197,00

Meer informatie

Media

Recensie bij Vliegende Startgids

Enorm zinvol

“Deze training helpt je als aankomend CooL coach enorm goed op weg. De inhoud van je CooL programma bepalen is 1 ding, maar alles wat er daar omheen nog bij komt kijken is een enorme klus om uit te zoeken. Je kunt er door schade en schande en hard werken achter komen….of deze Vliegende Start doen en dan krijg je het in een mooi overzicht gepresenteerd. Het is de investering dubbel en dwars waard!”

Heel compleet overzicht voor starters

“Ik ben echt super blij dat ik in deze cursus heb geïnvesteerd. Hij is super overzichtelijk en geeft inzicht in ALLE stappen die je moet zetten nadat je je diploma tot leefstijlcoach hebt behaald. Dit scheelt zoveel tijd! Ik had dit zelf niet allemaal kunnen bedenken. Heel fijn! Veel dank aan de makers van de cursus.”

Overzichtelijke stappen mbt aanbieden GLI/CooL

“Elke stap in het proces van aanvragen, opzetten, aanbieden, draaien en continueren van CooL groepen (of een andere GLI) wordt op een duidelijke manier en vanuit ervaring uitgelegd. Maakt het hele gebeuren een stuk overzichtelijker en dat zocht ik. Vind het de investering zeker waard, het bespaart je namelijk echt veel tijd én frustratie. Ben niet een 1 of 5 ster gever dus bij deze welverdiend 4!”