Beschrijving

Formeel regionaal samenwerken: Een coöperatie van leefstijlcoaches

Help, mijn zorggroep stopt met het (centraal) inkopen van de GLI's. Wat nu?
Voor deze uitdaging stonden de leefstijlcoaches in de regio Midden- en Zuid Kennemerland.
Tijdens dit webinar neemt Krista Hoogink jullie mee in hoe zij het opzetten van een coöperatie hebben aangepakt. En wat er allemaal bij komt kijken als je besluit om formeel samen te gaan werken als GLI aanbieders in de regio.
"Toen we in de regio Midden en Zuid Kennemerland eind 2022 met deze stap aan de slag gingen wisten we werkelijk niet was ons te wachten zou staan. Ik neem jullie mee in wat er voor nodig is geweest om te komen tot waar we nu staan; een Coöperatie van Leefstijlcoaches in de regio Midden – en Zuid Kennemerland." aldus Krista

Ze zal vanuit haar ervaring van de afgelopen 2 jaar vertellen over het proces van verzelfstandigen wat zij hebben doorlopen. Met onder andere antwoorden op de volgende vragen: Welke voordelen heeft het om op deze manier samen te werken? Welke uitdagingen kwamen (en komen) wij tegen? Wanneer zou je wel of niet kiezen voor deze samenwerkingsvorm? Wat heeft het ons gebracht in de regio?

Kun je er niet bij zijn? We nemen het webinar op! Deze wordt geplaatst in de ledenomgeving bij het kopje leeromgeving - webinars.
En heb je vragen of ondersteuning van een regionale samenwerking? Neem contact op met beleidsadviseur Hayke van Valburg hayke@blcn.nl

 

Countdown
  • 86

    Dagen
  • 18

    Uren
  • 31

    Minuten