Beroepsaansprakelijkheidsverzekering VvAA

VvAA en aansprakelijkheidsverzekering voor BLCN leden
 
Leden van de BLCN kunnen lid worden van VvAA. Dit is de ledenorganisatie voor zorgprofessionals. Met je lidmaatschap krijg je toegang tot het netwerk en aanbod van VvAA. Je eerste reden om lid te worden, zal misschien zijn dat de VvAA een beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor ons heeft met gunstige voorwaarden en een gunstig tarief.
 
Daarnaast sluit je je, door lid te worden, aan bij het grootste zorgnetwerk van Nederland. Ruim 117.000 (para)medische collega’s zijn lid van VvAA. Dit beroepsgroep overstijgende netwerk maakt het mogelijk om kennis uit te wisselen en maatschappelijke en politieke thema?s bespreekbaar te maken. VvAA levert en ontwikkelt producten en diensten die zorgprofessionals nodig hebben om financieel en professioneel gezond te werken en te leven. Naast de beroepsaansprakelijkheidsverzekering bieden ze ook advies bij de start van je praktijk, het inrichten van uw administratie en het verzorgen van de jaarrekening en belastingaangifte.
 
Ook voor advies over samenwerkingscontracten kun je bij hen terecht. Daarnaast zijn hun verzekeringsproducten specifiek afgestemd op zorgprofessionals en kun je ook altijd terecht bij de gratis juridische helpdesk. Op vertoon van je VvAA-lidmaatschapskaart woon je verschillende netwerkbijeenkomsten, thema-avonden en activiteiten (met korting of kosteloos) bij. Maandelijks ontvang je het magazine Arts en Auto.
 
Heb je vragen over de dienstverlening en producten van VvAA of wil je advies, dan staat VvAA je graag te woord. Je kunt hen bereiken via telefoonnummer 030 247 47 89, of via www.vvaa.nl.
 
Contributie
Studenten tot 1 jaar na afstuderen: gratis
tot 65 jaar: € 39,- per jaar*
65 jaar en ouder:€ 24,- per jaar*
* Leden die betalen via automatische incasso ontvangen € 1,50 korting op bovengenoemde contributie.
 
 
Beroepsaansprakelijkheidsverzekering
 
Ben je lid geworden van de VvAA en wil je de beroepsaansprakelijkheidsverzekering afsluiten, dan ga je naar deze pagina: https://www.vvaa.nl/verzekeringen/beroepsaansprakelijkheidsverzekering/paramedici/aanvragen
Je kiest voor het beroep Leefstijlcoach.
De huidige jaarpremie is € 149,12 incl. assurantiebelasting. De algemene voorwaarden vind je op de website. Het verzekerde bedrag is € 2.500.000,- en er is geen eigen risico.